Se nogle af kystens flotteste tilbud.
Klik her for at se vores online katalog!
Vejret i dag:
- I dag : 88.7F / 31.5C, Clear - 6:37 PM EEST Aug. 22
Temperature: 88.7°F / 31.5°C | Humidity: 70% | Pressure: 29.71in / 1006hPa (Falling) | Conditions: Clear | Wind Direction: SSW | Wind Speed: 2.8mph / 4.5km/h

Velkommen til Alanya Sun Invest

ALANYA SUN INVEST er et Dansk – Tyrkisk ejendomsmægler- og byggefirma, med kontor i centrum af Alanya, direkte overfor byens posthus,PTT, hvor man altid får den bedste kurs når man vil veksle.

Vi har kontorfælleskab med IDRA CONSTRUCTION, som står for opførelsen af nogle af de bedst beliggende projekter i området, bl. andet i Cikcilli, hvor der opføres nogle lejligheder, hvorfra udsigten simpelthen slår alt hvad vi har set.

IDRA CONSTRUCTION opfører ligeledes to blokke med hver 28 lejligheder i Avsallar, ca. 25 km. vest for Alanya. Lejlighederne ligger på et højdedrag i den smukkeste natur, og selv fra stueplan er der udsigt over havet. I Avsallar er der mange danskere som ejer ferieboliger, og prislejet er en del lavere end i Alanya. Avsallar har samtidig en af kystens allerbedste strande, og i byen findes der masser af indkøbsmuligheder.

ALANYA SUN INVEST ejes af statsautoriseret ejendomsmægler MDSE, Fritz Bredvig, samt en dansk og tyrkisk partner.

Firmaet arbejder med salg og byggeri af lækre ferieboliger i Alanya og omegn, hvor vi kan tilbyde nye luksusvillaer og lejligheder med områdets absolut bedste beliggenhed, og til rimelige priser.

Vi har sat vores eget fingeraftryk på det eksklusive project "MAJESTIC VILLAS & APARTMENTS", som ligger ca. 12 km. øst for Alanya, hvor man også finder GOLD CITY, samt det flotte UTOPIA WORLD HOTEL, som passeres, inden man når op i en højde på mellem 140 - 180 meter over havet, hvorfra man fra alle projektets boliger har en enestående panoramaudsigt over havet, stranden og borgklippen i Alanya.

Her er der kræset for at alle skal få en oplevelse ud over det sædvanlige, med en perfekt beliggenhed, og sikkerhed for at man har satset på det bedste på kysten, med en international blanding af investorer, som har sat pris på at finde sit eget lille slot på den smukke kyst, i forvisning om at det også fremover vil være en værdifast investering.

Flere af vore investorer er blevet så begejstrede for projektet, at de har købt flere villaer og lejligheder, ikke mindst fordi den nye internationale lufthavn i Gazipasa, ligger kun 26 km. fra vores projekt. -  Der er massevis af flymuligheder, også direkte til danske lufthavne, og til yderst gunstige priser, afhængig af sæsonen.

I Gazipasa er en ny kæmpestor international Marina godt på vej, ligesom flere golfbaner er på tegnebrædtet. Området er i rivende udvikling, og flere internationale investorer i turistbranchen har opkøbt store arealer, for at være på forkant med udviklingen i området.

ALANYA SUN INVEST er under registrering i Alanyas Handelskammer, og vi har samtidig indgået et salgssamarbejde med  flere specielt udvalgte kollegaer, både lokale, samt fra flere europæiske lande, hvor erfaring, seriøsitet og service er i højsædet, og opfylder de krav vi stiller til os selv, så vore kunder får en oplevelse der ikke efterlader indtryk af tilfældigheder og smarte salgsmetoder, men hvor hver enkelt medarbejder vil vise vore kunder den opmærksomhed de fortjener, baseret på den erfaring vi har med det tyrkiske marked, ligesom begrebet service, hos os får en ny dimension.

http://www.aalaserusa.com http://www.ealatorre.com/ http://www.eranimation.com/ http://www.movestulsa.com/ http://www.vonbecker.com/ http://www.imageswausau.com/ http://www.louiesrun.com/ http://www.apsip.ca/ http://canadagoosesale.visosquare.com/ http://canadagooseoutlet.marshhouseart.com/